beta
rc-mir.mobi
Ник:
Пароль:
Запомнить  

Мой раздел: Профиль · Настройки · Почта · Гостевая книга · Друзья · Чёрный список · Записная книжка · Адресная книга
Общение: Начало · Форумы · Дневники · Клубы · Поэзия · Фотоальбомы · Знакомства · Пользователи
Развлечения: Конкурс красоты
Полезное: Аватары · Смайлики · Гороскопы
Форумы: общие
Форумы: клубные
Начало

Мои клубы
Все клубы

Форумы клубов
Форумы: региональные

rc-mir.mobi » Клубы » Форумы клубов » Україномовний клуб » Віртуальні романи

Предыдущая тема : Следующая тема  
  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9   След.

Ваше відношення до віртуальних романів
А чому б ні
67,7%
 67,7%  [ 21 ]
Ні, це не для мене
22,6%
 22,6%  [ 7 ]
Зі мною такого ще не було
9,7%
 9,7%  [ 3 ]
Всего проголосовало : 31

Постоялец
Добавлено: 06 дек. 2006 17:44
Заголовок сообщения: Віртуальні романи
Ответить с цитатой
Віртуальний роман зручний тим, що не треба годину збиратися на побачання, фарбуватись, вибирати топік до нових джинсів, фарбувати нігті та тримати себе постійно у формі. Це такий же самий флірт, як і в реалі, але тут не важливий твій вік, вага, зріст (не завжди ж ти всім кажеш правду?  ) У віртуалі можна сказати, що ти зваблива блакитноока блондинка, та спілкуватися собі скільки влізе (тільки якщо ви не збираєтесь зустрічатися у реальному житті). Але треба бути готовим до того, що і твій співрозмовник теж може описати свою зовнішність з Бреда Пітта. Так само, при обміні фотками, не факт, що ви обміняєтесь СВОЇМИ фотками (знову ж таки, якщо ви не збираєтесь зустрічатися в реалі). У віртуалі нічим не допоможе супермодна стрижка, або гарний прикид, тут треба покладатися тільки на почуття гумору, гостроту розума та швидкість набирання посланя (ти ж не хочеш, щоб твій співрозмовник заснув, поки ти набиратимеш йому відповідь).
Але якщо ви все ж таки збираєтесь перенести всій роман у реал, тоді треба прикрашати себе зовсім трошки, і фотку свою висилати. (Що б не стався сюрприз-інфаркт від побаченного).
Тож, що ви думаєте про віртуальні романи? Чи були вони в вас? (І якщо були, чим все закінчилось)
gveny
Свой
Добавлено: 07 дек. 2006 10:47
Ответить с цитатой
Ні, це точно не для мене. Та я навіть не розумію тих диваків, які ото можуть стовбичити весь свій вільний час біля компу (не рахуючи ігор) та ще й романи там заводити. Маячня якась. Що, так важко піти на дискотеку, чи у кафешку та там познайомитися з нормальними хлопцями (дівчатами)??? icon_cool.gif
Mil@gros
Постоялец
Добавлено: 07 дек. 2006 11:24
Ответить с цитатой

Диваки?? То що тут дивного.... А коли ти хворієш, теж на диско бігаєш? А коли тобі просто хочуться поспілкуватися з людьми, просто побалакати, посміятися, без цигаркового диму та пива та "а може зайдеш на чашку кави" а потім без "Ну, я тобі передзвоню". І що, по твоєму, на це здатні хіба що ненормальні??? icon_lol.gif
optumisto4ka
Философ
Добавлено: 07 дек. 2006 17:11
Ответить с цитатой
дійсно, це досить цікаво, деколи потрібна і така розрядка, просто потрібно бути обережним зі словами, телефонами і т.п. а то можна таких дров наламати, що не розгребеш icon_lol.gif Ну і це не для ранимих натур, і тих хто швидко закохується
Mil@gros
Постоялец
Добавлено: 07 дек. 2006 20:16
Ответить с цитатой
А по-моєму як раз це для романтиків. Ну, це классно, коли за вікном ллє дощ, або хуртовина, а ті сидиш у теплій кімнаті, та тобі є з ким поспілкуватися. І не просто так, потеревеніти про моду, а просто розслабитися і получати кайф. До того ж ти можеш розкрити себе і твій співрозмовник буде кохати тебе (нехай віртуально) за те, яка ти є (якщо ти йому не набрешеш звісно). Також можна завести собі віртуального чоловіка, сім'ю (щоб тренуватися icon_lol.gif ) Хто зна, може ви потім колись і в реалі одружитесь icon_wink.gif
CDVR
Долгожитель
Добавлено: 25 дек. 2006 15:27
Ответить с цитатой
Ага icon_lol.gif
_ANIA_
Долгожитель
Добавлено: 27 дек. 2006 01:09
Ответить с цитатой
Citata:

віртуального чоловіка, сім'ю

а в мене колись була icon_redface.gif
(по приколу..навіть свідоцтво одруження і дитина icon_redface.gif )
тільки не вірю я в справжнє кохання по вірті(((
для цього є життя реальне.......
з віртуалу тільки раз на мільйони може в шось справжднє перерости... icon_rolleyes.gif
CDVR
Долгожитель
Добавлено: 03 янв. 2007 11:25
Ответить с цитатой
Ага раз на мільйон!
icon_lol.gif
Silvica
Бывалый
Добавлено: 18 янв. 2007 13:50
Ответить с цитатой
Мала я такий роман. icon_biggrin.gif Він був з Німеччини, ще й до того ж, (як потім виявилося) на 10 років старший за мене, тому в реалі нам зустрітися не світило. Зате віртуально ми файно проводили час. icon_rolleyes.gif
CDVR
Долгожитель
Добавлено: 24 янв. 2007 16:32
Ответить с цитатой
Взагалі то віртуальні романі не передбачають ніякої відповідальності і ні до чого не зобовязують тому вони мають особливу популярність. Крім цього такі стосунки дозволяють людям з різних частин світу вільно спілкуватися і вявляти свої почуття.
проте такі стосунки мають небезпечний вплив на психіку людини інколи вони стають її реальністю. icon_cool.gif
rc-mir.mobi » Клубы » Форумы клубов » Україномовний клуб » Віртуальні романи
  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9   След.
Часовой пояс: GMT + 1

© 2007-2012 rc-mir.mobi Abuse
Desktop Version
Հայերեն · Беларуская · Nederlands · English · Français · ქართული · Deutsch · Lietuvių · Русский · Українська ·