| |
Добавлено: 11 июн. 2007 08:11 Заголовок сообщения: Чому друзі тебе іноді зраджують? |
|
| Хтось знае чому? |
| Які друзі кращі хлопці чи дівчата?? | | Хлопці | | 85,7% | [ 18 ] | | Дівчата | | 14,3% | [ 3 ] | | | Всего проголосовало : 21 | |
| Сообщение |
Добавлено: 11 июн. 2007 10:36 Заголовок сообщения: Чому друзі тебе іноді зраджують? |
| | Знаєш, хоч я і дівчина, але вважаю, що щирих стосунків між друзями-дівчатами майже немає. А між дівчатами і хлопцями таке можливо після взаємнопережитого. |
Добавлено: 11 июн. 2007 13:12 Заголовок сообщения: Чому друзі тебе іноді зраджують? |
| Мені дуже цікава твоя думка!! Я хочу сказати що ти права! |
Добавлено: 11 июн. 2007 15:53 Заголовок сообщения: Чому друзі тебе іноді зраджують? |
| | Коли ти довіряєш людині свою душу, а потім виявляється, що ця людина була не вартою , то тебе пронизує нестерпний біль. Саме тоді передивляєшся свої погляди на дружбу. |
Добавлено: 13 июн. 2007 13:07 Заголовок сообщения: Чому друзі тебе іноді зраджують? |
| В мене таке було!! Таких людей можна назвати душевні стервятники!  |
Добавлено: 18 июн. 2007 07:51 Заголовок сообщения: Чому друзі тебе іноді зраджують? |
| Зараз у мене кардинально помінялися погляди на світ. Коли сам щось переживаєш - це не просто є пережитим , а стає цінним досвідом. Гірким та корисним.  |
Добавлено: 18 июн. 2007 09:48 Заголовок сообщения: Чому друзі тебе іноді зраджують? |
| Я би хотів бути досвіченною людиною але не такою ціною!
 |
Добавлено: 18 июн. 2007 10:47 Заголовок сообщения: Чому друзі тебе іноді зраджують? |
| Все пізнається на практиці. Хоча іноді мати таку практику зовсім не хочеться. Ти правий.  |
Добавлено: 04 июл. 2007 17:11 Заголовок сообщения: Чому друзі тебе іноді зраджують? |
| А ти розумна!
Твоїй подрузі повезло!  |
Добавлено: 05 июл. 2007 10:43 Заголовок сообщения: Чому друзі тебе іноді зраджують? |
| | Це комплімент? Іноді можу бути зовсім не такою. |
Добавлено: 05 июл. 2007 18:10 Заголовок сообщения: Чому друзі тебе іноді зраджують? |
| ТАК!
Я надіюсь це іноді буде рідко траплятись! |