| |
Добавлено: 11 июн. 2007 08:11 Заголовок сообщения: Чому друзі тебе іноді зраджують? |
|
| Хтось знае чому? |
| Які друзі кращі хлопці чи дівчата?? | | Хлопці | | 85,7% | [ 18 ] | | Дівчата | | 14,3% | [ 3 ] | | | Всего проголосовало : 21 | |
| Сообщение |
Добавлено: 10 апр. 2009 13:25 Заголовок сообщения: Re: Чому друзі тебе іноді зраджують? |
|
Димасс13 schreef (11 Jun. 2007 08:11 ) : | | Хтось знае чому? |
|
Добавлено: 25 Май 2009 10:43 Заголовок сообщения: Чому друзі тебе іноді зраджують? |
| | тому що натура люлини така!!!!!!!!!! |
Добавлено: 30 июн. 2009 18:27 Заголовок сообщения: Чому друзі тебе іноді зраджують? |
| Дівчата надто часто плетуть інтриги...Бувають підступні...Але й хлопці теж не подарунок-ніколи не знаєш,чого від них чекати!  |
Добавлено: 30 авг. 2009 15:09 Заголовок сообщения: Чому друзі тебе іноді зраджують? |
| Не можна сказати, що дружба між хлопцем і дівчиною сильніша ніж жіноча. Перш за все тому, що такого роду дружба (давчина-хлопець) грунтується на фізичній симпатії , яка досить часто переростає в духовну. Також хлопець друг часто не може зрозуміти логіки дівчини, тому якщо потрібна порада, то радять вони суто з точки зору хлопця, з висоти свого польоту, не спускаючись при цьому до рівня дівчини, а це інколи шкодить. Також, якими б близькими у дружніх стосунках вони не були, хлопець залишеться просто хлопцем, а дівчина - просто дівчино і в них завжди будуть розбіжності в інтересах...
А щодо того чому друзі зраджую, думаю ті друзі не зрадять, які не тільки в хвилини горя можуть вас підтримати, а ті які і в хвилини шаленої радость ЩИРО за вас порадіють. А таке рідко буває, тому що часто саме через це і сваряться, просто через банальну заздрість...
Нажаль, сама у цьому переконалась... |
Добавлено: 12 ноя. 2009 13:43 Заголовок сообщения: Чому друзі тебе іноді зраджують? |
| я завжди думала що дружба дівчини і хлопця сильніша за дружбу дівчини з дівчиною...
в мене було два таких друга але з обома ця дружба переростата у зустрічання..
тепер навіть не знаю...дивлячись на мої стосунки з кращою подругою то дівчата вміють дружити і досить міцно... |
Добавлено: 03 Май 2010 23:02 Заголовок сообщения: Чому друзі тебе іноді зраджують? |
| | я Думаю это не залежыть от стати...... от национальности.... не от виросаовидання.... в чом заключаеться зрада друзив ... а втому какая сутнисть человека .... как он относиться к окружаючым а поавага к другим ... зароджуеться саме перше от повагы к себе ...если человек не имеет повагы першы до себя он не когда не буде поважаты других и пры том зраджуе своим друзям он просто не умеет по дрцугому он тогда осознает когда его серзно обидять его же друзя какимы он будет по справжнё дорожить... от и всё что можна по эти теми сказать... |